Bisnes Glow Journey

 

Hei sinä! On aika lähteä matkalle jonka, aikana nostat itsesi ja bisneksesi uudelle loiston tasolle, rakkaudesta käsin. Matkan aikana vahvistat omaa voimaasi, henkilökohtaista energiaasi sekä vapaudut rajoittavista ohjelmoinneista ja uskomuksista,  jotta voit elää sitä elämää, jonka todella ansaitset #IAMWORTHY.

 

Bisnes Glow Journey on ainutlaatuinen kolmeen osaan jaettu ryhmävalmennus sinulle, joka olet valmis astumaan täyteen potentiaaliisi ja unohtamaan rajoittavan "work hard" -kulttuurin.

 

Valmennus toteutetaan pienryhmä workshoppeina ja valmennuspaikkoja on rajoitettu määrä. Jokainen workshop on LIVE tapahtuma, jonka päätteeksi on mahdollisuus...

✨jatkaa keskustelua

✨esittää  kysymyksiä

✨saada omille pohdinnoilleen tukea 

Osallistua voit mistä tahansa, sillä tapaamisiin käytämme Zoom-alustaa.

 

 Oletko...

 

✨Yritystoimintasi kanssa uuden edessä ja kaipaat raikasta näkökulmaa asioihin?

 

✨Kyllästynyt puskemaan läpi harmaan kiven saadaksesi aikaan vain keskinkertaisia tuloksia?

 

✨Valmis ottamaan vastaan runsautta ja ihmeitä, eli sanomaan vihdoin KYLLÄ kaikelle sille hyvälle, mitä todella ansaitset?

 

✨Menestynyt siinä mitä teet, mutta nyt et tiedä miten päästä seuraavalle tasolle?

 

✨Ostanut kaikki mahdolliset strategiset kurssit ja kehittänyt omaa ammattitaitoasi enemmän kuin tarpeeksi vain todetaksesi, että jokin sisälläsi edelleen jarruttaa menoasi?

 

✨Yksinkertaisesti kuin kala kuivalla maalla perinteisen bisnesopin kanssa ja haluaisit toteuttaa intohimoasi enemmän omasta sydämestäsi ja sielustasi käsin?

 

Jos vastasit KYLLÄ! yhteen tai useampaan kysymykseen, olet tullut oikeaan paikkaan. 

 

Sinä tiedät sisimmässäsi, että...

 

 ✨Tarvitset konkreettisia keinoja, joiden avulla päästää irti niistä rajoittavista uskomuksista ja ohjelmoinneista, minkä vuoksi osa potentiaalistasi valuu tällä hetkellä hukkaan

Että jokin tässä energeettisessä lähestymistavassa kutsuu sinua luokseen ja nyt on aika vastata siihen kutsuun

Yksin kulkeminen voi joskus olla hankalaa, mutta yhdessä voi saavuttaa suoranaisia ihmeitä!

On siis aika investoida itseesi ja lähteä elämäsi bisnesmatkalle! 

 

 

Osa 1

28.3.-20.6.

Ensimmäinen osa on kestoltaan kaksitoista viikkoa. Tänä aikana käsittelemme kuutta erilaista teemaa, jotka on suunniteltu siten, että ohjelman päätyttyä..

...tunnet uudenlaista varmuutta ja rauhaa sekä olet löytänyt vahvemman yhteyden korkeampaan minääsi eli tärkeimpään bisnesneuvonantajaasi.

 

...ymmärrät paremmin omaa henkilökohtaista energiaasi ja osaat käyttää sitä tietoisesti hyväksesi esimerkiksi myynnissä ja markkinoinnissa. 

 

...olet rakentanut sellaisia rutiineja ja rituaaleja, jotka tukevat omaa kasvuasi myös jatkossa.

 

...koet joka solullasi olevasi vetovoimainen kaikkea sitä runsautta kohtaan, jota elämääsi toivot.

 

...voit olla vapaa sellaisista rajoittavista uskomuksista, jotka estävät sinua hehkumasta todellista valoasi. 

 

Osa 2

21.6.-31.7.

Kesäloma!

Muutosmatkamme ensimmäinen osa päättyy juhannuksen alla ja siihen mennessä olet valmennuksen, workshoppien ja työkirjan avulla... 

✨Ymmärtänyt sen, minkälainen potentiaali sisälläsi todella on ja oppinut luottamaan omaan sisäiseen ohjaukseesi sen sijaan, että annat ulkopuolelta tulevien ohjeiden viedä sinua, milloin mihinkin suuntaan (vain huomataksesi, että se ei toimi!!)

✨Löytänyt uudenlaisen suhteen rahaan ja vaurauteen. Eli toisin sanoen muuttunut käveleväksi rahamagneetiksi, joka tietää olevansa yhteydessä kaikkeen maailman runsauteen. 

✨Aktivoinut sisäisen hehkusi ja oppinut, kuinka toimia siitä energiasta käsin, jota toivot elämääsi lisää, sen sijaan, että annat pelon ohjata päätöksiäsi.

✨Aloittanut matkan kohti vapautta tiedostamalla ne uskomukset ja rajoitteet, jotka ovat tällä hetkellä valmiita työstettäviksi.

✨Vahvistanut omaa henkistä yhteyttäsi ja lisännyt rakkauden voimaa bisnekseesi. Eli saavuttanut kokonaan uuden luottamuksen tason ja ymmärryksen siitä, että kontrolloimalla asioita vain rajoitat omia mahdollisuuksiasi. 

✨Luonut oman Bisnes Glow -manuaalisi eli energeettisen liiketoimintasuunnitelman vastaamaan uutta potentiaaliasi. 

On siis aika aloittaa todellinen valmennus, nimittäin opitun käytäntöön vieminen itsenäisesti.

 

Osa 3

1.8.-29.8.

PäätösBILEET!

Elokuun ajaksi palaamme yhteen ja lähdemme purkamaan kaikkea sitä, mitä opimme kesäloman aikana viedessämme asioita itsenäisesti käytäntöön. Lisäksi luomme jokaiselle yksilöllisen polun, jonka avulla jatkaa eteenpäin.

Tämä osa valmennuksesta rakentuu intuitiivisesti ryhmän tarpeiden pohjalta. 

Lopuksi juhlitaan yhdessä matkan päättymistä etäretriitin merkeissä.

 

 

Valmiina hehkumaan?

Bisnes Glow Journey -ryhmävalmennus :

14 x LIVE workshoppia + tallenteet

Facebook-ryhmän tuki koko valmennuksen ajan

Bisnes Glow Journey -työkirja

+ BONUKSET 

 

Bisnes Glow Journey - ryhmävalmennuksen hinta 444€

 

Voit maksaa investointisi kertamaksulla tai kolmessa erässä.

 (3x150€ maksuerää 450€)

 Ovet valmennukseen sulkeutuvat lauantaina 27.3.

Valmis! Maksan kerralla
Valmis! Maksan osissa

Elina Väänänen/Valonkide

"Pirjo, olet auttanut mua kasvamaan ja liikkumaan eteenpäin mun polulla.
 
Aloittaessani kurssisi olin hukassa oleva nainen, joka ei tiennyt mihin suuntaan lähteä omalla uralla. Tiesin vaan että mun kuuluu olla yrittäjä ja auttaa ja voimaannuttaa muita.
 
Workshopeissasi löysin ihan uudella tavalla itsestäni sen syvän ja pelottoman itseni, joka on pienen sijaan pystyvä, rohkea ja näkyvä.
 
Se, että päästää irti liiallisesta puristamisesta ja antautuu elämän virtaan, todella on toiminut.
 
Olen nyt kahden kuukauden aikana löytänyt suunnan unelmieni uralle sekä ihania ihmisiä auttamaan mua kulkemaan kohti unelmaani ja löytänyt ihan uudenlaisen uskon itseeni sillä hyvällä energialla.
 
Kiitos ihan älyttömän paljon siitä, mitä teet ja vaikutat yrittäjien elämään ja menestymiseen."
 
 
 

 

Oletko valmis jättämään taaksesi "work hard" -  kulttuurin ja riittämättömyyden tunteen sekä astumaan omaan todelliseen voimaasi?

 

Astumalla omaan voimaasi aktivoit loiston, josta käsin sinun ei enää tarvitse puskea tai pakottaa asioita tapahtuviksi. Samalla varmistat, että sinulle jää energiaa nauttia kaikesta siitä, mitä elämääsi luot. Voit toteuttaa omaa intohimoasi varmuudella ja ilolla.

 

Minä olen jo löytänyt tämän uuden tavan toteuttaa omaa tarkoitustani ja tässä valmennuksessa haluan jakaa oppini juuri sinun kanssa!

 

Kun aloin nostamaan omaa tietoisuuden tasoani ja ymmärtämään, minkälainen voima minulla on sisälläni, kaikki muuttui. Nykyään annan intuitioni ohjata minua ja energiani näyttää, mihin suuntaan kulkea. Voin luottaa täysin omaan polkuuni ja siihen, mitä olen tekemässä. Hauskinta on, että teen vähemmän töitä kuin aiemmin, mutta saan silti enemmän aikaan!

 

Tietenkään aina ei ole ollut näin...

 

Olen toiminut yrittäjänä jo kahdeksan vuotta. Tiettyjen raamien mukaan katsottuna olin myös yhdessä vaiheessa erittäin menestynyt. Yritykseni teki 16 000 euron kuukausimyyntejä hyvin pienillä kuluilla. Mutta minä olin silti aina tyytymätön itseeni, stressaantunut, eikä minulla ollut koskaan vapaa-aikaa! Lopulta uuvuin ja samalla kun bisnekseni alkoi tulla alas, minä aloitin hitaan, mutta sitäkin antoisamman matkan...

 

ylös omaan voimaani.

 

Oman kasvutarinani kautta aloin ymmärtää sitä osa-aluetta, mikä vaikuttaa kaikkeen meidän elämässä ja bisneksessä: Meidän sisäinen "glow" eli energia.

 

Sillä totuus on, että todellinen loisto ja kokonaisvaltainen menestys alkaa meidän mielestä ja sydämestä. Kuitenkin näiden kahden ääreen harvoin pysähdymme.

 

Katsotaan seuraavaksi tarkemmin valmennuksen aikana käsiteltäviä teemoja...

 

Valmis hyppäämään mukaan Bisnes Glow -matkalle? 

Investoimalla NYT itseesi sekä bisnekseesi otat jättiharppauksen kohti omia unelmiasi. Varmista paikkasi tässä ainutlaatuisessa kokemuksessa ja saat minut kulkemaan vierelläsi elokuun loppuun saakka. 

 

Bisnes Glow Journey -ryhmävalmennus :

14 x LIVE workshoppia + tallenteet

Facebook-ryhmän tuki koko valmennuksen ajan

Bisnes Glow Journey -työkirja

+ BONUKSET 

 

Bisnes Glow Journey - ryhmävalmennuksen hinta 444€

 

Voit maksaa investointisi kertamaksulla tai kolmessa erässä.

 (3x150€ maksuerää 450€)

Ovet valmennukseen sulkeutuvat lauantaina 27.3. 

 

 

 

 

 

 

Valmis! Maksan kerralla
Valmis! Maksan osissa

Minun täytyy kuitenkin varoittaa sinua! Tämä ryhmävalmennus ei ole kaikkien juttu.

 

Tässä valmennuksessa tullaan perinteisten strategioiden ja menetelmien lisäksi käyttämään työkaluja kuten meditaatiota, mielikuvamatkoja, manifestointia sekä energiatyötä. Ja lisäksi tulet todellakin tekemään myös syvää omaan sisimpääsi tutustumista. 

 

Joten jos edelleen haluat pysyä kiinni puskemisen ja loputtoman tekemisen kulttuurissa sekä jättää todellisen voimasi huomioimatta, tämä valmennus EI ole sinulle ja sinun kannattaa etsiä joku toinen valmentaja.

 

Jos sinulla sen sijaan on avoin mieli, jota olet innokas laajentamaan ja olet valmis katsomaan myös hieman erilaisten menetelmien suuntaan, silloin et tule vain rakastamaan tätä valmennusta, tulet lisäksi pitämään hauskaa ja kehittymään kokonaisvaltaisesti aivan uudelle tasolle.

 

Tulet huomaamaan, että tämä on kaikkea, mitä bisneksesi ja ennen kaikkea sinä, olet kaivannut. Löydät ryhmävalmennuksen avulla uuden tavan toteuttaa intohimoasi rakkaudesta ja omasta voimastasi käsin.

 

Kun astut tähän maailmaan, mottosi tulee jatkossa olemaan:

Hauskuus ensin! 

 

 

Matkasuunnitelma

Ensimmäisen kahdentoista viikon aikana, tapaamme kerran viikossa noin tunnin mittaisen workshopin merkeissä.

Näiden inspiroivien ja oivalluttavien valmennushetkien avulla rakennat pala palalta omaa Bisnes Glow Journey -työkirjaasi ja tämä työkirja tulee säilymään mukanasi koko loppuelämäsi.

Eli voit palata valmennuksen teemoihin aina uudestaan ja uudestaan, kun siltä tuntuu. 

Mikäli et pääse osallistumaan kaikkiin puheluihin livenä, ei hätää! Tallenne odottaa sinua kurssialustalla. 

 

Valmennuksen oma salainen Facebook-ryhmä. Täällä saat tukea ja inspiraatiota workshoppien välissä sekä rakennat mahdollisesti uusia hedelmällisiä suhteita toisten samanhenkisten yrittäjien kanssa.

Ryhmään pääset mukaan heti, kun varmistat paikkasi valmennuksessa ja voimme välittömästi aloittaa matkan juhlimalla jokaista täyteen potentiaaliinsa astuvaa upeaa yrittäjää! 

Facebook-ryhmä on tukenasi myös valmennuksen kesäloman ajan. 

Elokuussa palaamme vielä yhteen kahden workshopin merkeissä. Tämä osio rakentuu intuitiivisesti sen mukaan, minkälaisia tarpeita edeltävien viikkojen aikana on noussut esiin. 

+ BONUKSET

✨Päätösjuhlat etäretriitin merkeissä. Valmistaudu yllättymään, sillä ohjelma tulee olemaan maaginen! Tämän viisituntisen retriitin aikana saamme mukaan myös yllätysvieraan. Päivä sekä aikataulu sovitaan lähempänä. Arvo 150 euroa.

✨Ainutlaatuinen vain tätä ryhmää varten tehty Bisnes Glow -tietoisuusmatkaäänite auttaa sinua vetämään puoleesi kaikkia niitä asioita, joista unelmoit. Äänitettä voit kuunnella valmennuksen ajan vaikka joka päivä oman matkasi tukena.

✨Facebook-livet kerran viikossa toteutetaan intuitiivisesti ryhmän tarpeita ja toiveita kuunnellen. 

 

 

 

 

 

 Bisnes Glow - valmentajasi

Moikka, minun nimeni on Pirjo ja oma yrittäjätarinani alkaa kahdeksan vuoden takaa. Olin juuri se tyyppi, joka aina sanoi, että yrittäjää minusta ei ainakaan tule. Työskentelin tuolloin liikunnanohjaajana ja kuitenkin haaveilin pienistä lisätuloista, jotta voisin toteuttaa paremmin omia unelmiani.

Päädyinkin sitten lopulta ottamaan itselleni sivutyön ravintolisien myymisestä ja oikeastaan aika pian huomasin, että olen siinä tosi hyvä.

Innostuksen vallassa onnistuin ja hetken päästä huomasin astuvani päätoimisen yrittäjyyden pariin. Muutaman vuoden ajan kaikki sujui tosi hyvin ja tiettyjen mittareiden mukaan voisi sanoa, että minulla oli oikein menestynyt bisnes, teinhän parhaimmillani 16 000 euron kuukausimyyntejä.

MUTTA samalla, kun bisnekseni näennäisesti loisti, aloin itse väsyä ja minua vaivasi suunnaton riittämättömyyden tunne. Aloin stressaantua ja todellisuudessa minulla ei myöskään ollut yhtään vapaa-aikaa, vaan koin, että minun täytyi olla  tavoitettavissa 24/7 ja koko ajan tekemässä asioita, jotta voin saavuttaa seuraavan tavoitteen. 

Pikkuhiljaa liikevaihtoni alkoi mennä alaspäin ja siitä sai alkunsa oma henkilökohtainen kasvutarinani.

 
Samalla kun bisnes meni alas, minä ihmisenä lähdin ylös kohti uutta loistoa.

 

Matka omaan loistoon ja voimaan ei ole suinkaan ollut helppo, mutta todellakin sen arvoinen. Se on vaatinut paljon itsetutkiskelua ja sisäänpäin kääntymistä sekä oman henkisen puoleni hyväksymistä. Lopulta päädyin oman kutsumusammattini eli valmentamisen pariin. Tältä koko matkalta on aivan superpaljon oppeja ja ahaa-elämyksiä ja niitä aion nyt jakaa sinun kanssasi.

Tällä hetkellä viimeistelen opintojani LCAF Certified Coach®️ohjelmassa. Lisäksi opiskelen Energetic Breaktrought Method®️Practitioner opintoja, joissa keskitytään erityisesti energeettisten läpimurtojen syntymiseen.

Kuten ehkä jo huomasit, luettuasi sivua tänne asti, en ole se kaikista perinteisin valmentaja. Itse en usko sattumiin vaan johdatukseen, meditoin ja käännyn ongelmieni kanssa universumin puoleen. Uskon näihin meditaatio-opettaja Sampo Mannisen sanoihin: 

Todellinen huippusuoritus syntyy mielen, sydämen ja sielun yhteistyössä.

Odotan innolla, että pääsemme tutustumaan lisää ja aloittamaan yhteisen matkamme.

Rakkaudella, Pirjo 

 

Emma Heikkinen / Health and beauty EH Oy

"Lähdin avoimin mielin Pirjon valmennukseen tarkoituksenani kokeilla löytäisinkö jotain uutta, mitä hyödyntää yritystoiminnassani sekä vapaa-ajalla. Yllätyin joka ikisen puhelun jälkeen saavutetusta olotilastani. Sain itsevarmuutta sekä puhtia toteuttaa asioita, joita olin aiemmin vain itsekseni vatvonut tekemättä kuitenkaan mitään niiden eteen. 

Pirjo osasi esittää minulle juuri oikeita kysymyksiä, sopivissa hetkissä. Sain oivaltaa itse ratkaisuja asioihin ja ymmärsin valmennuksen aikana, että voin välittää työstäni sekä tehdä sitä rakkaudesta käsin, olematta kuitenkaan tavoitettavissa ympäri vuorokauden. Ymmärsin, että minullakin on oikeus sanoa ei ja pitää huolta omasta energiastani. Iso, nöyrä ja vilpitön kiitos!" 

 

 

Sanon kyllä itselleni sekä uudelle loistolle ja lähden mukaan Bisnes Glow -matkalle!

Bisnes Glow Journey -ryhmävalmennus :

14 x LIVE workshoppia + tallenteet

Facebook ryhmän tuki koko valmennuksen ajan

Bisnes Glow Journey -työkirja

+ BONUKSET 

 

Bisnes Glow Journey - ryhmävalmennuksen hinta 444€

Voit maksaa investointisi kertamaksulla tai kolmessa erässä.

 (3x150€ maksuerää 450€)

 

 Ovet valmennukseen sulkeutuvat 27.3.

 

Kyllä! Maksan kerralla
Kyllä! Maksan osissa
Jäikö sinulle jotakin kysyttävää? Katso alta olenko osannut aavistaa, mitä ehkä kysyt. Mikäli alta ei löydy vastauksia otathan rohkeasti yhteyttä joko Instagramissa @pirjo.vaananen tai sähköpostilla  [email protected]