Liity mukaan Bisnes Glow Lounge Facebook-ryhmään

Liittymällä mukaan ryhmään pääset kerran kuussa ilmaiseen workshoppiin. Lisäksi tulet saamaan minulta inspiroivia sekä ajatuksia herättäviä kirjeitä sähköpostiisi. 

Mitä löydät ryhmästä

Placeholder Image

ILMAINEN WORKSHOP KERRAN KUUSSA

Se tekee kaksitoista workshoppia vuodessa! Nämä noin 45min. tuokiot tallentuvat ryhmään ja voit palata niiden pariin milloin tahansa siltä tuntuu. Käsiteltävät teemat löytyvät yrittäjyyden henkiseltä puolelta, eli pääset kasvattamaan omaa sisäistä voimaasi ja nousemaan sitä kautta uudelle kokonaisvaltaisen menestyksen tasolle.

Placeholder Image

MONEY, MONEY, MONEY MUST BE FUNNY

Sinun on tarkoitettu elää runsaudessa. Tiedän kuinka vaikeaa yrittäjänä voi olla käsitellä rahaan liittyviä tunteita, ajatuksia sekä mahdollisia ongelmia. Mutta ei hätää! Valmennuksissani olen erikoistunut rahaan liittyviin rajoittaviin uskomuksiin sekä ohjelmointeihin joten teema on vahvasti esillä myös ryhmässä. 

Placeholder Image

MATERIAALIA JOULUKUUSTA 2020 SAAKKA

Löydät ryhmästä paljon vanhoja materiaaleja kuten meditaatioita, kirjoituksia sekä workshoppeja. Lisäksi mikä parasta ryhmässä on myös muita samanhenkisiä yrittäjiä tai yrittäjyydestä haaveilevia. 

Moikka,

 

Mun nimi on Pirjo ja toimin henkisenä valmentajana yrittäjille sekä yrittäjäksi aikoville. Oma urani yrittäjänä on kestänyt pian yhdeksän vuotta ja sinä aikana olen kokenut  nopean nousun, rahallisen menestyksen sekä  uupumuksen. Lisäksi olen nähnyt sen miten bisnes tulee alas ja millaista on aloittaa kokonaan alusta. 

Mitä haluan sinulle? Vapautta. Vapautta rajoittavista uskomuksista sekä ohjelmoinneista niin, että voit nauttia kokonaisvaltaisesta menestyksestä. Runsautta. Runsautta jonka eteen sinun ei tarvitse puskea läpi harmaan kiven tai hukata itseäsi. Rakkautta. Rakkautta niin, että voit pelon sijaan toimia rakkaudesta käsin ja huomata kuinka sinulla on voimat luoda toteen unelmiesi elämä.

Tervetuloa mukaan💓

Liity mukaan Bisnes Glow Lounge Facebook-ryhmään

Liittymällä mukaan ryhmään pääset kerran kuussa ilmaiseen workshoppiin. Lisäksi tulet saamaan minulta inspiroivia sekä ajatuksia herättäviä kirjeitä sähköpostiisi.